Waarborgen van de bedrijfscontinuïteit

IPknowledge waarborgt uw bedrijfscontinuïteit door te zorgen voor ononderbroken en veilige levering van mission-critical applicaties aan uw eindgebruikers. Het fundament is een volledig veerkrachtige netwerkarchitectuur op basis van SD-WAN. Het slim combineren van meerdere lijnen van verschillende ISP’s zorgt ervoor dat elke vestiging volledig redundant is verbonden.

Waarborgen van de bedrijfscontinuïteit

 

Waarborgen van de bedrijfscontinuïteit

Dit verhoogt de beschikbaarheid, en dus de uptime, van uw vestiging aanzienlijk. De internetlijnen worden actief-actief ingezet, zodat u kunt profiteren van de gecombineerde bandbreedte en er geen capaciteit onbenut wordt gelaten. Profiteer van QoS functionaliteit, zodat bedrijfskritisch dataverkeer altijd voorrang krijgt op verkeer met een lage prioriteit in geval van netwerkproblemen. Of het nu gaat om het aansluiten van uw hoofdkantoor, een fabriekslocatie, logistiek distributiecentrum, magazijn voor opslag, winkelfiliaal of verkoopkantoor. Voor elke vestiging kiest u eenvoudig de optimale prijs/prestatieverhouding: u hebt de touwtjes in handen.

Ontzorging gaat om proactiviteit

Proactief bewaken van WAN-servicecomponenten

Ons professionele Digital Performance Centre (DPC) is 24/7 bemand in Amsterdam. Toegewijde netwerkoperators bewaken hier proactief uw kritieke WAN-servicecomponenten de klok rond, met 20 operators die klaar staan om in te grijpen en eventuele problemen te verhelpen. We zijn altijd beschikbaar voor eerstelijns ondersteuning in alle tijdzones.

Zo zorgen we ervoor dat alle onderliggende diensten correct en volgens SLA worden geleverd door de respectieve toeleveranciers. Wij zijn er altijd voor u om elk probleem of kwaliteit-degradatie te detecteren en op te lossen. We zijn pas tevreden als wij verstoringen meteen en als eerste opmerken, en deze verhelpen voordat uw eindgebruikers klagen of kritieke bedrijfsprocessen aangetast worden. Uw connectiviteits- en cyber security- infrastructuur wordt op deze manier dag en nacht bewaakt, zodat uw bedrijf een superieure en veilige digitale ervaring biedt aan klanten, werknemers en partners. Non-stop. Zo waarborgen wij uw bedrijfscontinuïteit.

Waar kan ik als beginner meer leren over SASE?

In dit ‘SASE for dummies’ e-book leert u alles over het fundament van uw bedrijfscontinuiteit.

DOWNLOAD E-BOOK

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *