Geen zorgen over de beveiliging?

Dat is SASE SD-WAN van Cato Networks!

Migratie naar
SASE SD-WAN

Cato Networks

Overweegt u een migratie naar SASE SD-WAN? Wilt u weten of en hoe zo’n nieuwe netwerk infrastructuur kan worden ingepast in uw bedrijf? Ziet u op tegen het implementatietraject?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw netwerk mission-critical is, en dat een zorgvuldige aanpak vereist is. IPknowledge heeft de hoogste partnerstatus bij Cato Networks, onze eerste keuze voor SASE SD-WAN. Profiteer van onze kennis en ervaring!

Wat is SASE?

Secure Access Service Edge (SASE) is een nieuwe categorie voor bedrijfsinfrastructuur die in 2019 door Gartner is geïntroduceerd. SASE brengt netwerk- en netwerkbeveiliging samen in een uniforme, wereldwijde, cloud-native service.

Welke voordelen biedt SASE?

SASE stelt uw IT afdeling in staat een complete, flexibele en aanpasbare dienstverlening te bieden aan uw digitale onderneming.

Wie is Cato Networks?

Cato Networks is de uitvinder van SASE SD-WAN, en levert dit ‘as a Service’ vanuit de cloud, met alle bijkomende voordelen. Wat Azure en AWS zijn voor de applicatie infrastructuur is Cato Networks voor een veilig en schaalbaar netwerk.

Hoe werkt Cato Networks?

De wereldwijde Cato Cloud verbindt al uw vestigingen, datacenters, productielocaties, kantoren, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur. In combinatie met internetlijnen overal ter wereld verkrijgt u zo een razendsnel, veilig en volledig geïntegreerd bedrijfsnetwerk.

Welke voordelen biedt Cato Networks?

Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. U bent dan overal beschermd door een volledig geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Detection & Prevention en Anti-Malware. Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten-) efficient voor al uw vestigingen en (VPN) gebruikers waar ook ter wereld.

U heeft geen MPLS, Expressroute of andere statische en dure connectiviteit oplossingen meer nodig. De baanbrekende oplossing van Cato Networks stelt u en ons in staat te stoppen met het aan elkaar knopen van punt-oplossingen. Zo worden implementaties weer eenvoudig, en verdwijnt beheerslast als sneeuw voor de zon.

Wat kost Cato Networks?

Er zijn geen investeringen in hard- of software. Alle kosten zijn maandelijks en voorspelbaar (100% OPEX, geen CAPEX). IPknowledge levert Cato Networks tegen de scherpste tarieven, wij hanteren bovendien geen extra opslag.

Veiligheid, snelheid en comfort voor alles

Wat doet IPknowledge?

IPknowledge is al sinds 2017 gespecialiseerd in de implementatie en levering van Cato Networks. Van alle Cato klanten in Europa, hebben onze klanten de hoogste NPS score gegeven. Onze dienstverlening is naadloos geïntegreerd met die van Cato, of het nu gaat om Professional Services, Project Management, Visibility as a Service, Managed Internet Access, of het all-inclusive Network as a Service pakket.

Waarom is Visibility belangrijk?

Succesvolle digital performance management start met inzicht. Meten is weten. IPknowledge is sinds 2004 een netwerk performance specialist. Alle geleverde ‘managed network services’ zijn gebaseerd op geavanceerde performance visibility tooling voor netwerk monitoring, surveillance en alerting. Alle beschikbare relevante prestatie data wordt hierin eenvoudig geïntegreerd, zodat volledig overzicht ontstaat, end-end, wereldwijd. De dashboarden en alerting thresholds worden naar wens ingericht, voor eenvoudige tracking van alle metrics (KPIs) relevant voor uw business.
Dit monitoring systeem is volledig geïntegreerd met de Cato API. Hierdoor ontstaat een breed scala aan additionele inzichten en functionaliteit bovenop het centrale SD-WAN beheer portaal. Denk hierbij o.a. aan security incident logging & auto-analyse, internet routing, applicatie- en server-performance.

Hoe werkt migratie naar SASE SD-WAN?

Wij brengen eerst uw huidige netwerk- en applicatielandschap, wensen en eisen in kaart. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op, op basis van uw wensen en eisen. Door gedegen voorbereiding en excellente uitvoering en coördinatie zorgen wij ervoor dat dit belangrijke project uitermate soepel zal verlopen en succesvol wordt afgerond.

How to migrate to SASE SD-WAN (CATO Networks)?

Succesvolle WAN-transformatie is een langetermijn project dat een gedegen planning vereist. Deze whitepaper kan als praktische gids dienen.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *