Waarborgen van de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van uw netwerk

Dat is Managed Network Services!

Hulp nodig bij het beheer van uw SD-WAN en gerelateerde netwerkinfrastructuur? Onze Managed Network Services zijn hiervoor ontworpen! Wij ontzorgen u graag met het beheer en de beveiliging van de verschillende componenten van uw bedrijfsnetwerk.

Managed
Network Services

Het waarborgen van de kwaliteit, continuïteit en veiligheid van uw wereldwijde bedrijfsnetwerk.

IPknowledge Managed Network Services zijn primair gericht op het waarborgen van de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijfsnetwerk. Dit omvat taken zoals het uitvoeren van netwerk configuratie wijzigingen, bewaking, onderhoud, updates, detecteren, oplossen en voorkomen van netwerk problemen, en het beschermen van uw netwerk zodat een snelle applicatie-respons gewaarborgd blijft. De Managed Network Services zijn beschikbaar voor een vaste prijs per locatie per maand, en worden aangeboden in drie service niveaus (zie tabel voor een overzicht).

Managed Services

Service Levels (SL) Time Window Naam Omschrijving
Platinum 24×7 Service Assurance Continu proactief toezicht en incidentbeheer door menselijke netwerkoperators. Zelfgestuurde ‘break-fix’ orchestratie. Inclusief Gold SL.
Gold 8×5 Support Technische ondersteuning. Netwerkingenieurs beschikbaar tijdens CET-kantooruren in geval van storingen, wijzigingen en problemen. Proactieve gezondheidscontroles. Inclusief Silver SL.
Silver Continuous Visibility aaS Geavanceerd end-end monitoring- en waarschuwingssysteem inclusief zichtbaarheid van (applicatie-) prestaties

Platinum – Volledige 24/7/365 netwerk ontzorging

De ‘platinum’ variant genaamd ‘Service Assurance’ biedt u volledige ontzorging, vierentwintig uur per dag. Hierbij nemen wij alle werkzaamheden rondom uw bedrijfsnetwerk uit handen, zonder dat u de controle verliest. IPknowledge verzorgt de configuratie, 24×7 (applicatie performance) monitoring, beheer en beveiliging van uw SD-WAN netwerk infrastructuur. Vanaf het uitvoeren van wijzigingen tot aan detectie, response en het mitigeren van netwerk en security incidenten.

Gold – Netwerk ingenieurs aan het werk tijdens kantooruren

De ‘gold’ variant genaamd ‘Support’: Onze netwerk ingenieurs zijn tijdens kantooruren beschikbaar voor het doorvoeren van wijzigingen en storingen. Wij helpen u als klant bij het maken van aanpassingen in de SD-WAN-configuratie, capaciteitsbeheer, connectiviteit, commercieel beheer en foutafhandeling en -oplossing. Dagelijkse gezondheidscontroles van uw bedrijfsnetwerk en (pro-actief) probleembeheer is inbegrepen.

Silver – Continue zichtbaarheid en monitoring

De ‘silver’ variant: ‘Visibility as a Service’, het fundament van alle geleverde ‘managed netwerk services’. Een geavanceerd en volledig netwerk bewakingssysteem, geleverd ‘as a Service’. De oplossing voor end-end netwerk monitoring, meting, surveillance, registratie, alerting en analyse van uw netwerk, applicatie-, server-en security incidenten en -prestaties. Alle beschikbare relevante status en prestatie data van uw bedrijfsnetwerk wordt centraal beschikbaar gemaakt, zodat volledig overzicht ontstaat, end-end, wereldwijd. De dashboarden, alerting thresholds en rapportages, worden naar wens ingericht, voor eenvoudige tracking van alle metrics (KPIs) relevant voor uw business.

Kwaliteit continuïteit, en veiligheid
geeft totale controle!

De 6 voordelen van Managed Network Services

  • Netwerk en security incidenten worden eerder gesignaleerd door de kennis en kunde in te zetten van specialisten.
  • Het (wereldwijde) bedrijfsnetwerk wordt continu geoptimaliseerd en gemonitord.
  • Applicaties die overal werken met een hoge performance.
  • De rapportage wordt ingericht op basis van KPI’s die voor uw organisatie van belang zijn en periodiek besproken.
  • IT afdelingen houden meer tijd over voor business gerelateerde projecten.
  • Vaste Maandelijkse kosten

Welke service biedt IPknowledge?

IPknowledge levert naast implementatie ook het beheer van uw bedrijfsnetwerk. Lees de brochure voor een overzicht van alle managed service opties die we bieden!

DOWNLOAD BROCHURE

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *