Network Outsourcing

Zonder Telco lock-in

Wij begrijpen dat u de touwtjes volledig in handen wilt hebben. Maar is het echt nodig om een veelheid aan netwerk- en cyber security leveranciers te blijven contracteren en onderhouden? Elke leverancier levert weer een nieuwe oplossing – aan u de taak en verantwoordelijkheid deze te integreren in uw toch al volle IT landschap. Het coördineren en integreren van deze veelheid aan ‘punt’ oplossingen is vaak lastig en tijdrovend.

Herkent u zich in bovenstaande omschrijving? Dan is Netwerk-als-Dienst (Network as a Service) van IPknowledge wellicht wat voor uw bedrijf. Onze klanten profiteren simpelweg van veilige digitale prestaties, zonder alle rompslomp eromheen.

Network Outsourcing
zonder Telco lock-in

Network Outsourcing

Hoe doen we dat? Allereerst benutten wij slim de allerlaatste stand van techniek en aanbod: Wij elimineren ‘on-prem’ netwerkapparatuur doordat we de bijbehorende functionaliteit naar de cloud verplaatsen, voor zover uw IT-infrastructuur dit toelaat. Vervolgens beheren we wat er nog te beheren valt, turn key, met proactieve monitoring de klok rond, tegen een vaste prijs. Zodat u de controle behoudt en van uw gemoedsrust kunt genieten. Eenvoudig, toch?

Gebruik SASE SD-WAN met
uw network outsourcing

Structurele kostenbesparingen en flexibiliteit
met network outsourcing

Onze aanpak bij network outsourcing is radicaal anders dan die van traditionele telecommunicatie-exploitanten, Internet Service Providers, Technology providers, Managed Services Providers en System Integrators. Overzicht van structurele kostenbesparingen en flexibiliteit door IPknowledge Network as a Service:

  • Verminder risico’s: Centraliseer security & gerelateerde operaties
  • Stroomlijn processen: Vereenvoudig het beheer van IT-infrastructuur en de evolutie en ontwikkeling daarvan.
  • Toekomstbestendig: Digitale transformatie is gaande, uw IT landschap zal waarschijnlijk blijven evolueren.
  • Flexibiliteit: een Software Defined infrastructuur kan gemakkelijk worden aangepast en is flexibeler, waardoor maximale wendbaarheid wordt geboden.
  • Ondersteunt de buy-and-build strategie van het bedrijf: biedt gemakkelijk ruimte voor verdere M&A-activiteiten en netwerkintegraties van het bedrijf
  • Schaalbaar: Toekomstige uitbreiding van de capaciteit, sites, eindgebruikers, beveiliging is direct, eenvoudig en kosteneffectief
  • Autonomie: IPK is onafhankelijk van Telco’s, ISP’s, netwerk en technologie leveranciers, en zorgt dat u dat ook blijft. U geniet het blijvende voordeel van continue en maximale marktwerking op hun respectieve aanbiedingen
  • Automatisering: IPK is specialist in netwerk-bewaking en remote-beheer. Onze klanten benutten volop de voordelen van onze automatisering. Software wordt voortdurend verder verbeterd om de operationele effectiviteit en efficiëntie verder te verhogen.

Waarom kiezen onze klanten voor IPknowledge?

Download een van de vele use cases waarin Low & Bonar dit graag aan jullie vertelt!

DOWNLOAD CASE STUDY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *