Zichtbaarheid en beheer van digitale prestaties

Bewaken tot 24/7

Zorgen voor digitale prestaties begint met zichtbaarheid. Het verzamelen van de relevante gegevens en statistieken, en deze informatie te verwerken zodat op elk gewenst moment een duidelijk beeld van de situatie beschikbaar is.

Zichtbaarheid en beheer
van digitale prestaties

Zichtbaarheid en beheer van digitale prestaties

In de eerste 15 jaar van zijn bestaan heeft IPknowledge bewakings (monitoring) oplossingen voor wereldwijde WAN’s ontworpen, geïmplementeerd en onderhouden. IPknowledge bouwde een specialisatie op in het inzetten van de Riverbed Steelhead en Steelcentral portfolio voor netwerk- en applicatie performance management. IT en netwerk engineers doen nog steeds een beroep op onze ondersteuning wanneer complexe netwerkproblemen de levering van kritische applicaties beïnvloeden.

Visibility as a Service

Hoogopgeleide en
ervaren engineers staan klaar

Onze hoogopgeleide en ervaren engineers staan altijd klaar om ook uw netwerkproblemen op te lossen. Hoe meer onverklaarbaar of onoplosbaar ze lijken, hoe meer voldoening het ons schenkt om deze problemen voor u op te lossen! Ongeveer 10 jaar geleden is IPknowledge begonnen met het ontwikkelen van eigen netwerk- & applicatie-performance monitoring & alerting software. Aanvankelijk was dit om troubleshooting opdrachten te vergemakkelijken. Toch is het uitgegroeid tot een overtuigende SD-WAN netwerk- en applicatie-performance management oplossing, die vandaag de dag als onderdeel van onze ‘Network-as-a-Service’ dienstverlening wordt aangeboden aan onze enterprise klanten. Daarnaast implementeren, configureren en onderhouden we nog steeds Riverbed Steelhead & Steelcentral oplossingen voor digitale performance visibility & management.

Welke service biedt IPknowledge?

IPknowledge levert naast implementatie ook het beheer van uw bedrijfsnetwerk. Lees de brochure voor een overzicht van alle managed service opties die we bieden!

DOWNLOAD BROCHURE

Zichtbaarheid en beheer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *