Wat betekent Premium Partner status van Cato Networks voor u als klant?

Mei 2021 kondigde Cato Networks aan dat ze hun wereldwijde partnerprogramma gingen uitbreiden. Nu ruim een jaar later heeft IPknowledge de hoogste status als Premium Partner ontvangen. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Maar wat betekent deze status voor u als bestaande of nieuwe  klant?

Wat betekent
de Premium Partner status
van Cato Networks
voor u als klant?

Premium Partner status

Een nog betere en snellere SASE support

Dat komt omdat we alle support gerelateerde informatie van Cato Networks krijgen, dus direct vanaf de bron. De lijnen zijn kort en het voelt als samenwerken in één team. Op die manier zijn we in feite een volwaardig technisch verlengstuk van Cato Networks, onder andere rondom veilige internet toegang, mobiliteit en beheer.

Extra zekerheid

De Premier Partner status wordt alleen gegeven aan partners die ook beschikken over een bewezen hoogstaande  technische expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van het migreren van MPLS naar SASE, maar ook hoe stabiliteit en snelheid gerealiseerd wordt door optimalisaties binnen wereldwijde netwerken door te voeren. Deze extra zekerheid wordt bekrachtigd door het grote aantal nieuwe klanten wat zich in 2022 bij ons heeft aangesloten. 

Samen innoveren

IPknowledge is een verlengstuk van het Cato support team vertelden we al. Dat betekent ook dat we eigen software en services die we ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van 24/7 monitoring, op het Cato platform mogen toevoegen. Het past bij twee belangrijke kernwaarden van ons: ‘Be proactive’ en ‘Here to help’. Als innovatieve services in dienst kunnen staan van meerdere organisaties is er geen enkele reden om er niet ook  anderen van te laten profiteren. Waar ook ter wereld.

Premium Partner status

Daarom innoveren we samen. Zo werkt onze collega Claudia Costa, Head of Digital Products, de afgelopen periode vaak samen met Cato Networks in Valencia. Daarbij versterken we elkaar in zogenaamde hackathons, waar in korte tijd oplossingen bedacht worden voor casussen die in de praktijk voorkomen.

Tot slot

Mark Draper (EMEA Channel Director van Cato Networks) en Rene van Loenen (Channel Manager Benelux & Nordics van Cato Networks) willen we hartelijk danken voor het gegeven vertrouwen. 

‘Here to help’, onze derde kernwaarde doen we nog meer samen!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}