Waarom zou ik voor SASE SD-WAN moeten kiezen in plaats van MPLS?

Hoewel beide een veilige en betrouwbare netwerkverbinding kunnen bieden heeft SASE SD WAN diverse voordelen in vergelijking met MPLS waardoor het een betere keuze is voor uw moderne organisatie.

We geven de volgende redenen ter overweging waarom het verstandig is te kiezen voor SASE SD-WAN in plaats van MPLS:

Schaalbaarheid: SASE SD-WAN is een cloudgebaseerde netwerktechnologie die gemakkelijk kan schalen indien nodig. MPLS vereist daarentegen aanzienlijke investeringen in hardware en het kan een uitdaging zijn om snel op te schalen.

Security: SASE SD-WAN integreert beveiligingsfuncties zoals VPN, firewall en webfiltering die zorgen voor gegevensbeveiliging en netwerk security, waardoor het een uitstekende keuze voor u is. MPLS biedt daarentegen niet hetzelfde beveiligingsniveau.

Kosteneffectiviteit: SASE SD-WAN is doorgaans goedkoper dan MPLS zonder verschil in beschikbaarheid, vooral als u niet gegarandeerde low latency nodig heeft dat MPLS biedt en u gebruik kunt maken van een one stop shop zoals IPknowledge voor al uw internettoegang.

Flexibiliteit: SASE SD-WAN is ontworpen om u te faciliteren in de digitale transformatie en veranderende zakelijke behoeften, terwijl MPLS inflexibel en uitdagend kan zijn om aan te passen als het eenmaal is geïmplementeerd.

Toegankelijkheid: SASE SD-WAN stelt u in staat om overal en op elk apparaat veilig toegang te krijgen tot hun netwerkbronnen, zonder dat ze verbinding hoeven te maken met een specifieke locatie of apparaat. Bij MPLS daarentegen moet u doorgaans verbinding maken met een specifieke locatie of een specifiek apparaat om toegang te krijgen tot netwerkbronnen.

Bij IPknowledge verbinden we mensen uit verschillende organisaties, over de hele wereld, met elke applicatie. We bieden internettoegang en cloud-native connectiviteit met enterprise-grade security. Onze Network-as-a-Service-benadering stelt onze klanten in staat te profiteren van veilige digitale prestaties zonder zich zorgen te hoeven maken over hun netwerk. Als u een overstap van MPLS naar SASE SD-WAN overweegt, neem dan gerust een kijkje bij onze diensten, probeer onze Cato price calculator uit of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}