Wereldwijde backbone
Superieur aan het internet,
betaalbaarder dan MPLS

VRAAG UW OFFERTE NU AAN

Wereldwijde backbone: een veilig en geoptimaliseerd netwerk

Om uw internationale data transport te verzekeren, wordt een wereldwijd cloud-based backbone-netwerk aangeboden. De backbone, die eenvoudig toegankelijk is via de internetlijnen die uw filialen verbinden, voert het ‘mid-mile’-transport uit van uw applicatie data.

Uw backbone
ter vervanging van MPLS

Met deze cloud-based backbone-network omzeilt u het openbare internet voor de lange afstand. Uw bedrijfsverkeer wordt vervolgens via dit private netwerk op de plaats van bestemming afgeleverd. Bijvoorbeeld uw Office 365 tenant in de Microsoft Azure cloud. De connectiviteit is superieur aan het onvoorspelbare openbare internet en betaalbaarder dan globale MPLS en andere legacy backbones.

Vermindering van TCP round-trips en de ingebouwde versnelling en routeoptimalisatie voor bedrijfsintern en cloud verkeer maximaliseert de end-to-end doorvoer tot 20x. Hierdoor worden de applicatie prestaties voor bandbreedte-intensieve bewerkingen, zoals het uploaden en downloaden van bestanden, sterk verbeterd. Wegens de redundante en zelfherstellende architectuur wordt maximale service uptime gegarandeerd.
Deze functie elimineert de noodzaak voor cloud acceleratie opties zoals AWS Direct Connect en Microsoft ExpressRoute.

Wereldwijde backbone ter vervanging van MPLS

Download: wil ik MPLS vervangen?

Download deze whitepaper om het antwoord te vinden op de vraag of u uw MPLS moet vervangen.

DOWNLOAD WHITEPAPER