SD-WAN
Maximale digitale prestaties
Voor een fractie van de kosten

VRAAG SD-WAN DEMO AAN

SD-WAN: digitale prestaties zonder afhankelijkheid.

Een SD-WAN transporteert applicaties zonder afhankelijk te zijn van specifieke hardware en netwerken. SD-WAN maakt het mogelijk om dure privé-verbindingen te vervangen door relatief goedkope internetlijnen. De datastromen worden optimaal en dynamisch verdeeld over deze Internetlijnen, die gelijktijdig worden benut (“active-active”). Dit is in plaats van de traditionele backup (“active-standby”) methode van traditionele (Telco) oplossingen, waarbij de helft van de capaciteit wordt verspild. De gecombineerde internetverbinding biedt zodoende de opgetelde snelheid, beschikbaarheid, flexibiliteit en bereik!

 

IPknowledge levert SD-WAN-technologie en aanverwante diensten van toonaangevende leveranciers, waaronder Cisco, VMware, Riverbed, Oracle, Silver Peak en Citrix. Onze ankerpartner Cato Networks biedt een geconvergeerde oplossing op basis van de SASE-architectuur van Gartner.
Hierbij wordt rekening gehouden met de eisen van specifieke applicaties en gebruikersgroepen. Zoals bijvoorbeeld hun onderlinge rangorde ofwel ‘QoS prioriteit’, in geval slechts beperkte netwerk capaciteit beschikbaar is. Maar ook kan transport van belangrijke datastromen gegarandeerd worden middels zgn. Forward Error Correction (FEC). Op deze manier heeft een probleem met hardware of een netwerkverbinding geen invloed op bijvoorbeeld uw ERP sessie of telefoongesprek. Maximale digitale prestaties, voor een fractie van de kosten.

Alles in één

Hoe kan SD-WAN het beste gebruikt worden?

Deze whitepaper beschrijft de belangrijkste uses cases voor CIOs!

DOWNLOAD WHITEPAPER