Uw toegang tot het internet
Snel, veilig en uiterst betaalbaar
Ongeacht locatie en situatie

VRAAG UW OFFERTE NU AAN

Alle opties. Één keuze.

Toegang tot het internet is voor ieder bedrijf onmisbaar. De eisen aan de beschikbaarheid en de kwaliteit van de bijbehorende dienstverlening lopen echter sterk uiteen. Bovendien is de snelheid die de gebruiker ervaart afhankelijk van allerlei factoren. Zo zijn er voor internet verbindingen via glasvezel steeds meer mogelijkheden, (lokale) providers en varianten beschikbaar. Maar ook consumentenproducten, zoals xDSL via koper of kabel breedband (coax), kunnen de prestaties van een bedrijfsnetwerk sterk verhogen tegen beperkte kosten. Voor meer afgelegen locaties is mobiele internettoegang via 3G, 4G en 5G een prima en economisch alternatief voor een straalverbinding. Daarnaast valt mobiele 4G of 5G internetverbinding te overwegen als back-up optie.

Wilt u voor iedere locatie de best passende optie? Dan hoeft u toch maar één keuze te maken. IPknowledge helpt u het beste uit de markt en het onderste uit de kan te halen. We bieden een overzichtelijke vergelijking van alle mogelijkheden, voor élke vestiging van uw organisatie, met direct inzicht in zowel kosten als prestaties.
Vol gas op het net en in de cloud. Overal en altijd.

Transparant, onafhankelijk en uiterst scherp geprijsd

De internet access voor al uw bedrijfslocaties is optimaal  gewaarborgd bij IPknowledge.

Wij bieden volledige transparantie per  ISP zonder de rompslomp van individuele contracten, tegen scherpe  tarieven. Wij zijn onafhankelijk, wij kopen groot in, wij bieden u een geautomatiseerd platform en wij zijn wereldwijd actief, dus wij staan overal voor u klaar.

Onmiddelijk inzicht in de beste condities

IPknowledge is onafhankelijk en koopt groot in bij alle ISP’s tegen de beste  voorwaarden. Met behulp van ons Offerte Tool hebt u bovendien een snel en duidelijk overzicht van welke internetlijnen beschikbaar zijn voor elke vestiging, en tegen welke prijs. Dit is mogelijk omdat wij directe toegang (API) hebben tot de netwerk databases van de lokale providers, en daardoor direct inzicht kunnen geven in de beste condities voor elk van uw bedrijfslocaties wereldwijd. Als specialist in IP-netwerken kunnen wij u adequaat adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Monitoring en beschikbaarheid

Desgewenst kunnen wij uw internetlijn(en) monitoren,  zodat de beschikbaarheid en kwaliteit van de dienst kan worden bewaakt. U  kunt dit zelf doen via onze app annex WAN-portal, of of u kunt op ons vertrouwen voor een volledig beheerde dienst.

Internet access slim combineren

Het slim combineren van meerdere lijnen van verschillende ISP’s op een  locatie kan de beschikbaarheid, en daarmee de ‘up-time’ van uw site, sterk  verhogen tegen een optimale prijs/prestatieverhouding. Alle lijnen worden  ‘active-active’ geleverd, zodat geen capaciteit onbenut wordt gelaten.  Bovendien biedt dit gunstige doorgroeimogelijkheden naar SD-WAN.

One-stop-shop voor uw volledige WAN

Wij contracteren de beste provider (ISP) voor elk van uw vestigingen, zonder dat u zelf met een wirwar van contracten te maken krijgt. Wij kunnen ook bestaande contracten overnemen, wat overstappen extra gemakkelijk maakt. Onze portal biedt een volledig overzicht van al uw internettoegangslijnen, wereldwijd. Met direct inzicht in serviceprestaties en commerciële voorwaarden bent u in control.

Moeite met kiezen van de juiste oplossing?

DOWNLOAD BROCHURE

Deze organisaties kozen voor IPknowledge. En u?