SASE (Secure Access Service Edge) verbetert de netwerkbeveiliging op verschillende manieren.

Hoe verbetert SASE de netwerkbeveiliging?

 

SASE de netwerkbeveiliging

Welke manieren zijn er:

Identiteits- en context gebaseerde toegangscontroles:

SASE gebruikt op identiteit en context gebaseerd beleid om toegangscontroles af te dwingen, zodat alleen geautoriseerde gebruikers en apparaten toegang hebben tot het netwerk en applicaties. Dit betekent dat alleen mensen en apparaten die u hebt geautoriseerd toegang krijgen tot het netwerk en daarmee ongeautoriseerde toegang beter kan voorkomen.

Advanced threat intelligence:

SASE biedt geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals next generation firewalls, Intrusion Prevention Systems en threat intelligence. Deze functies helpen u bij het detecteren en stoppen van beveiligingsbedreigingen voordat ze echte schade aan uw netwerk kunnen toebrengen.

Veilige toegang vanaf elke locatie:

SASE is ontworpen om overal, altijd en op elk apparaat veilige toegang te bieden. Dat betekent dat SASE, waar u ook bent, uw netwerk en applicaties beschermt tegen cyberaanvallen.

Data encryptie:

SASE maakt gebruik van encryptie om gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat alle gevoelige informatie die zich in uw netwerk verspreidt, veilig blijft, zodat hackers er niet aan kunnen komen.

Verbeterde zichtbaarheid en controle:

Ten slotte geeft SASE u beter inzicht in en controle over wat er op uw netwerk gebeurt, waardoor uw IT-teams snel potentiële beveiligingsbedreigingen kunnen identificeren en erop kunnen reageren. Dit betekent dat uw organisatie haar netwerk en applicaties proactief kan beschermen, in plaats van simpelweg te reageren op beveiligingsincidenten nadat ze zich hebben voorgedaan.
Al met al is SASE een alomvattende en geïntegreerde benadering van netwerkbeveiliging die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Door geavanceerde beveiligingsfuncties, op identiteit gebaseerde toegangscontroles en veilige toegang vanaf elke locatie te combineren, is SASE een geweldige manier om uzelf te beschermen tegen een breed scala aan beveiligingsbedreigingen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *