Geboren in de cloud

Ontmoet 's werelds eerste Virtual Telco

Onze kernwaarden

Onze geschiedenis

IPknowledge BV is opgericht in 2004 met een missie om het leven van IT-managers te vereenvoudigen en hen te helpen de benodigde beschikbaarheid en prestaties uit hun Wide Area Network infrastructuur te halen. Al meer dan 15 jaar implementeren en onderhouden wij WAN-Optimalisatie en Performance visibility (monitoring) oplossingen. We hebben een lange staat van dienst in het verbeteren van applicatie prestaties voor multinationale ondernemingen. Begin 2016 was IPknowledge een van de eersten in Nederland die succesvolle SD-WAN implementaties heeft opgeleverd.

Na de overname van SD1 Networks in 2018 werd IPknowledge ’s werelds eerste Cloud-Native Virtual Network Operator (VNO). Sindsdien heeft IPknowledge zich gespecialiseerd in het ontwerp, leveren, bewaken en ondersteunen van veilige SD WAN’s, met een focus op levering en beheer van lokale Internet lijnen, wereldwijd.

Onze missie

“Wij zijn er om u als IT manager te ontzorgen. Door te kiezen voor IPknowledge leg je het ideale fundament voor de digitale transformatie van jouw bedrijf. Wij brengen een strategisch concurrentievoordeel. Dit doen we door lange termijn voordelen te brengen, zoals autonomie, controle, wendbaarheid, snelheid en efficiëntie. U kunt op ons rekenen..”

 

Team member
Steven de Graaf
Managing Director
Team member
Bert-Jan Kamp
CTO
Team member
Claudia Costa Segarra
Head of Digital Product
Team member
Jochem Breebaart
Sales Director
Team member
Marc Staalman
Senior Account Manager
Team member
Tetiana Bilotserkovska
International Vendor Manager
Team member
Dhivya Srinivasan
Content Manager
Team member
Rik Geuze
Service Delivery Manager
Team member
Valeri Zarovskaya
Marketing Project Manager
Team member
Jay Postema
Service Operations Manager
Team member
Gwen Nijboer
Junior Controller
Team member
Marco Kroes
Senior Network Service Engineer
Team member
Merlijn van Engelen
Network Software Engineer
Team member
Luc Van Vlokhoven
Network Software Engineer
Team member
Ronan Talboom
Network Software Engineer
Team member
Cas Altenburg
Network Software Engineer
Team member
Thomas Woerdeman
Network Software Engineer
Team member
Dennis Kroes
Network DevOps Engineer
Team member
Brandy Masamba
Intern Process Analyst
Team member
Jaco Verhoek
Associate Partner - UX Designer/marketing communications
Team member
Op zoek naar...
Image module

Wij zijn onafhankelijk

IPknowledge is merk-onafhankelijk en treedt daarmee in de voetsporen van Booking.com en Uber, die niet alleen een kwalitatief zeer hoogwaardige dienst leveren, maar hun klanten ook de mogelijkheid bieden om volledige controle te hebben over alle componenten van de dienstverlening.

Door gebruik te maken van alle wereldwijde netwerken, in plaats van ‘slechts’ het netwerk van uw Internet Service Provider of Telecomleverancier, is er geen sprake meer van ‘lock-in’. Wij ondersteunen meerdere SD WAN-technologieën en leveren oplossingen op maat. IPknowledge biedt haar klanten de vrijheid om elke connectiviteit oplossing te implementeren voor elk filiaal, in elk land. Onze leveranciers-neutrale aanpak biedt onze klanten het voordeel van autonomie en flexibiliteit.

De kracht van de Cloud

IPknowledge convergeert wide area transport en netwerkbeveiliging. Door gebruik te maken van de kracht van Cloud zijn onze WAN’s wendbaar, robuust en flexibel, met centrale zichtbaarheid, controle, beveiliging, diagnostiek en herstel. Ondernemingen maken verbinding met de wereldwijde Cloud via geoptimaliseerde en beveiligde tunnels die gebruikmaken van elk gewenst type aansluiting (‘last mile’), bij voorkeur internetlijnen. Onze wereldwijde SASE Cloud bestaat uit twee complementaire lagen:

  • Cloud Backbone: Een wereldwijd, geografisch gedistribueerd, low-latency en SLA-ondersteund netwerk van 55+ PoP’s, onderling verbonden door meerdere tier-1 carriers.
  • Cloudbeveiliging: Een volledig beheerde suite van enterprise-grade en agile netwerkbeveiligings functies, direct ingebouwd in het backbone netwerk.
Image module
Image module

Fanatieke Support

Onze inzet voor uw veilige digitale prestaties wordt ondersteund door het IPknowledge Digital Performance Center (DPC) in Amsterdam. Het DPC bewaakt proactief uw kritieke WAN-servicecomponenten de klok rond. Bemand met 20+ netwerkoperators die klaar staan om in te grijpen en eventuele problemen te verhelpen. Zo zorgen wij ervoor dat uw bandbreedte snelheden en reactietijden van applicaties, voor al uw locaties wereldwijd, voortdurend geborgd zijn. Tevens is het DPC 24/7 voor u bereikbaar als eerstelijns support.

Uw netwerk dienst wordt zodoende dag en nacht verzekerd, zodat uw bedrijf een continue, superieure en veilige digitale ervaring kan leveren aan klanten, werknemers en partners.

Deze organisaties kozen voor IPknowledge. En u?

Zullen we praten?