Wat is de economische impact van de Cato SASE Cloud?

Forrester Consulting Report

Het antwoord? Veel groter dan we dachten! Met trots zijn we al jarenlang partner van Cato Networks en leveren we Cato SASE SD-WAN oplossingen aan onze klanten. Om de potentiële impact en ROI van Cato Networks onafhankelijk te meten, heeft Cato Networks aan Forrester Consulting de opdracht gegeven om een ​​Total Economic Impact (TEI)-onderzoek uit te voeren. Ze werden weggeblazen door het succes dat deze bedrijven behaalden met de Cato SASE Cloud. Wij eerlijkheidshalve ook.

 

Potentiële impact
en ROI van Cato Networks
gemeten door
Forrester Consulting

 

Economische impact op 5 gebieden

Het onderzoek laat zien dat de Cato SASE Cloud helpt:

  1. De kosten te verlagen.
  2. Overhead te elimineren.
  3. Oude legacy systemen buiten gebruik te stellen.
  4. De beveiliging te verbeteren en
  5. De prestaties te verbeteren, waardoor een een hoger moreel voor werknemers gecreëerd wordt.

Nu al de indrukwekkende cijfers inzien?

Download hier het Total Economic (TEI)-onderzoek en lees onder andere dat de terugverdientijd van SASE SD-WAN minder dan 6 maanden is en er door klanten miljoenen euro’s bespaard worden om gebruik, onderhoud en beheer. De ROI bedraagt maar liefst 246%!

Aanzienlijke kostenbesparingen

Uit het onderzoek blijkt dat Cato Networks het mogelijk maakt om in drie jaar $3,8 miljoen aan lagere bedrijfs- en onderhoudskosten te besparen. Dat komt omdat netwerk- en beveiliging ingenieurs met legacy systemen veel tijd besteden aan het beheren van systemen in plaats van aan het optimaliseren ervan. Met Cato SASE SD-WAN is dit verdwenen, want het wordt voor onze klanten gemanaged en binnen het uur begrijpt een IT’er het idee erachter en is het beheer in een duidelijk dashboard inzichtelijk geworden. (Met alle plezier laten we het u eens zien)

Daarnaast vormt dure hardware een groot probleem voor IT- en beveiligingsteams. Het vereist onderhoud, upgrades, fixes, gedoe met firewalls en VPN-verbindingen en integraties met andere platforms. Door te migreren naar SASE en oude systemen buiten gebruik te stellen, kunnen organisaties in drie jaar tijd 2,2 miljoen dollar besparen met Cato SASE SD-WAN wijst het onderzoek uit.

Flexibel en schaalbaar in tijden van fusies en verhuizingen

Er komt nog iets interessants naar voren uit het onderzoek. Cato SASE SD-WAN is als een ‘kantoor in een doos’. Dat wil zoiets zeggen dat je een nieuw kantoor razendsnel als een cadeautje kunt uitpakken als het gaat om wereldwijde verbindingen. Met oude legacy systemen (MPLS) gaat er veel tijd en geld verloren bij het transporteren of overplaatsen van apparatuur naar nieuwe locaties. Bovendien moet er allerlei technisch personeel bij aanwezig zijn en vliegen er heel wat technische medewerkers de wereld over. Met Cato SASE SD-WAN kan een IT medewerker razendsnel nieuwe locaties aansluiten en laten oplichten in een managementportal. Gewoon vanaf elke werkplek met een goede internetverbinding. En anders doen wij het voor u, met behulp van Managed Network Services.

Welke economische impact heeft Cato SASE SD-WAN voor uw organisatie?

We rekenen het graag eens voor u uit en zullen bovendien duidelijk maken hoe we ook impact maken om uw algehele digitale veiligheid op een nog hoger niveau te krijgen.

Meer weten over de SASE Cloud ROI?

DOWNLOAD HIER HET RAPPORT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *