Geen zorgen over de beveiliging?

Dat is SASE SD-WAN van Cato Networks!
VRAAG EEN DEMO CATO SOLUTION AAN

Migratie naar
SASE SD-WAN

Cato Networks

Overweegt u een migratie naar SASE SD-WAN? Wilt u weten of en hoe zo’n nieuwe netwerk infrastructuur kan worden ingepast in uw bedrijf? Ziet u op tegen het implementatietraject?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat uw netwerk mission-critical is, en dat een zorgvuldige aanpak vereist is. IPknowledge heeft de hoogste partnerstatus bij Cato Networks, onze eerste keuze voor SASE SD-WAN. Profiteer van onze kennis en ervaring!

Cato Networks IPknowledge

Wat is SASE?

Secure Access Service Edge (SASE) is een nieuwe categorie voor bedrijfsinfrastructuur die in 2019 door Gartner is geïntroduceerd. SASE brengt netwerk- en netwerkbeveiliging samen in een uniforme, wereldwijde, cloud-native service. Uw bedrijfsnetwerk wordt als een SaaS dienst geleverd. Zonder eenmalige investering in hardware en/of software. Zonder rompslomp, vergelijkbaar met Microsoft Office 365.

Cato Networks IPknowledge

Wat is de kracht van SASE?

SASE stelt uw IT afdeling in staat een complete, flexibele en eenvoudig aanpasbare dienstverlening te bieden aan uw digitale onderneming. 10 voordelen van SASE:

 • Geen hardware & software, geen eenmalige investering
 • Eenvoudig instellen zonder operationele beheerslast
 • Functionaliteit wordt uit de cloud geleverd, eenvoudig op- en afschalen.
 • Krachtig, flexibel en schaalbaar
 • Wereldwijde dekking.
 • Centrale controle en overzicht.
 • Benut gewone internetlijnen.
 • Hogere beschikbaarheid (uptime) dan welke netwerkoplossing dan ook.
 • Maximale digitale performance.
 • Maximaal veilig.

Wie is Cato Networks?

Cato Networks is de uitvinder van SASE SD-WAN, en levert dit ‘as a Service’ vanuit de cloud, met alle bijkomende voordelen. Wat Azure en AWS zijn voor de applicatie infrastructuur is Cato Networks voor een veilig en schaalbaar netwerk.

Hoe werkt Cato Networks?

De wereldwijde Cato Cloud verbindt al uw vestigingen, datacenters, productielocaties, kantoren, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur. In combinatie met internetlijnen overal ter wereld verkrijgt u zo een razendsnel, veilig en volledig geïntegreerd bedrijfsnetwerk.

Waarom kiezen voor de SASE Cloud van Cato?

Een van de redenen waarom Boaz Avigad, director of product marketing bij Cato Networks,  het Cato aanbod uniek noemt, is dat het als één enkele cloud-native dienst wordt geleverd. Dat is niet alleen een voorwaarde om te kunnen voldoen aan de definities die Gartner heeft bedacht voor SASE. Het zorgt er ook voor dat alle dataverkeer van uw bedrijf optimaal en veilig getransporteerd wordt.

Cato’s SASE Cloud heeft een superieure wereldwijde gedistribueerde backbone voor optimale prestaties van uw applicaties. Het heeft een volledige ingebed beveiliging stack in elk knooppunt (PoP), waardoor backhauling of het toevoegen van extra hops aan uw verkeersstromen overbodig is.

Cato’s SASE Cloud is een werkelijk geconvergeerde oplossing die uw netwerktopologie vereenvoudigt en beheer via één venster (een uniforme console) biedt voor backbone, beveiliging, gebruikersgroepen, policies, netwerken en toegang op afstand. Het is ook IaaS-leverancier onafhankelijk, waardoor de prestaties van uw applicaties wordt gegarandeerd, los van welk openbaar cloudplatform u gebruikt, zodat u vendor lock-in voorkomt.

Cato Networks.
De veilige basis van
uw IT infrastructuur.

Welke voordelen biedt Cato Networks?

Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. U bent dan overal beschermd door een volledig geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Detection & Prevention en Anti-Malware. Krachtig, flexibel, schaalbaar en (kosten-) efficient voor al uw vestigingen en (VPN) gebruikers waar ook ter wereld.

U heeft geen MPLS, Expressroute of andere statische en dure connectiviteit oplossingen meer nodig. De baanbrekende oplossing van Cato Networks stelt u en ons in staat te stoppen met het aan elkaar knopen van punt-oplossingen. Zo worden implementaties weer eenvoudig, en verdwijnt beheerslast als sneeuw voor de zon.

Wat kost Cato Networks?

Er zijn geen investeringen in hard- of software. Alle kosten zijn maandelijks en voorspelbaar (100% OPEX, geen CAPEX). IPknowledge levert Cato Networks tegen de scherpste tarieven, wij hanteren bovendien geen extra opslag.

VRAAG EEN DEMO CATO SOLUTION AAN

Welke voordelen biedt SASE?

SASE maakt het aan elkaar plakken van allerlei enkelvoudige ‘punt-oplossingen’ overbodig en vervangt de volgende traditionele netwerkcomponenten:

 • Routers.
 • MPLS.
 • Firewalls.
 • VPN concentrators.
 • WAN-accelerators.
 • Monitoring tools.

Cato Networks IPknowledge

Veiligheid, snelheid en comfort voor alles

Wat doet IPknowledge?

IPknowledge is sinds 2004 gericht op het ‘oppeppen’ van internationale MPLS netwerken. Hierdoor leerden we alles over uitdagingen rondom trage verbindingen, internettoegang en beveiliging daarvan, en hoe applicaties desondanks goed te laten presteren, wereldwijd.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardige ‘virtuele Telco’ gespecialiseerd in het leveren en beveiligen van internet-based netwerken. Dat betekent kort gezegd dat we de kracht benutten van cloud, zodat uw bedrijfsapplicaties veilig beschikbaar zijn, overal ter wereld. Wij bouwen onze oplossingen bij voorkeur op het wereldwijde platform van Cato Networks.

Sinds 2017 zetten wij de kracht van Cato Networks in ten gunste van onze klanten. Vanwege het success en enthousiasme bij de IT Managers hebben wij ons verder gespecialiseerd in het optimaal inzetten van deze baanbrekende technologie. Van alle Cato klanten in Europa, krijgen IPknowledge klanten de hoogste NPS score (dit wordt jaarlijks gemeten door een onafhankelijk bureau, in opdracht van Cato). Onze dienstverlening is naadloos geïntegreerd met die van Cato, of het nu gaat om Professional Services, Project Management, Visibility as a Service, Managed Internet Access, of het all-inclusive Network as a Service pakket. IPknowledge heeft haar OSS/BSS systemen in real-time gekoppeld middels de Cato API.

Waarom is Visibility belangrijk?

Succesvolle digital performance management start met inzicht. Meten is weten. IPknowledge is sinds 2004 een netwerk performance specialist. Alle geleverde ‘managed network services’ zijn gebaseerd op geavanceerde performance visibility tooling voor netwerk monitoring, surveillance en alerting. Alle beschikbare relevante prestatie data wordt hierin eenvoudig geïntegreerd, zodat volledig overzicht ontstaat, end-end, wereldwijd. De dashboarden en alerting thresholds worden naar wens ingericht, voor eenvoudige tracking van alle metrics (KPIs) relevant voor uw business.
Dit monitoring systeem is volledig geïntegreerd met de Cato API. Hierdoor ontstaat een breed scala aan additionele inzichten en functionaliteit bovenop het centrale SD-WAN beheer portaal. Denk hierbij o.a. aan security incident logging & auto-analyse, internet routing, applicatie- en server-performance.

Hoe werkt migratie naar SASE SD-WAN?

Wij brengen eerst uw huidige netwerk- en applicatielandschap, wensen en eisen in kaart. Vervolgens stellen wij een gedetailleerd ontwerp en migratieplan op, op basis van uw wensen en eisen. Hierbij zijn een aantal keuzes van belang.

How to migrate to SASE SD-WAN (CATO Networks)?

Succesvolle WAN-transformatie is een langetermijn project dat een gedegen planning vereist. Deze whitepaper kan als praktische gids dienen.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Cato demo

In de demo (duur: 1 uur) geeft een van onze Sr engineers u een prive rondleiding door de centrale management portal van Cato Networks.

U ontdekt hoe netwerk, security status en policies in één click wereldwijd toegankelijk zijn. We laten u zien hoe u eenvoudig een vestiging, eindgebruiker of 3rd party aansluit. U krijgt een idee hoe de verschillende beveiligingsdiensten zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Detection & Prevention,  (Nextgen) Anti-Malware en Cloud Access Security Broker (CASB) geconfigureerd kunnen worden.

Na afloop van de demo heeft u een beeld hoe met Cato uw netwerk implementaties en beheer weer eenvoudig worden.

Vraag uw Cato demo aan
Lees onze privacyverklaring hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *