Uitdagingen om de gegevens
van uw organisatie veilig te houden

Als het gaat om het veilig houden van de gegevens van uw organisatie, is het niet altijd gemakkelijk om te weten waar te beginnen. Met zoveel beveiligingsbedreigingen die er zijn, kan het verleidelijk zijn om simpelweg meer geld tegen aan te gooien. Echter het vinden van ervaren beveiligingsanalisten en behouden van deze specialisten is soms een enorme uitdaging. Verder is er soms niet voldoende budget beschikbaar om de juiste mensen aan te trekken.

Is MDR een optie voor uw organisatie?

 

Voordelen van MDR

 

Dat is waar een Managed Detection and Response (MDR) u kan helpen. Het is een beveiligingsoplossing die u helpt uw netwerk en eindpunten veilig te houden door deze 24/7 te monitoren. MDR maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en threat intelligence om potentiële bedreigingen te identificeren. Een team van experts houdt continu uw netwerk in de gaten en neemt actie zodra een materiële afwijking wordt vastgesteld.

Voordelen van MDR

Een van de beste voordelen van MDR is dat MDR werkt met uw bestaande beveiligingsinfrastructuur.
Het verzamelt gegevens en waarnemingen van security events uit meerdere bronnen om u een compleet beeld van de “attack surface” te geven. MDR is ook geweldig in het identificeren van geavanceerde bedreigingen die anders misschien over het hoofd waren gezien. Dat komt omdat MDR meer security data analyseert en er een team van experts klaar zit om de gevonden anomalieën te onderzoeken.

MDR biedt ook gepersonaliseerde betrokkenheid

De experts die aan uw beveiliging werken, zullen regelmatig met u vergaderen om uw algehele beveiligingsstatus te beoordelen en mogelijke verbeterpunten aan te bevelen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met zaken als root cause analysis, vulnerability- en patch management. Omdat een MDR team wereldwijd security bedreigingen in de gaten houdt, kunt u uw threat intelligence ook weer verbeteren.

Naast dat alles, MDR-providers onderzoeken ook namens u verdachte activiteiten. Dit betekent dat u tijd en middelen kunt besparen die u kunt gebruiken om u te concentreren op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf. En in het geval van een beveiligingsincident kunnen MDR-providers binnen enkele minuten reageren om de verspreiding van bedreigingen te voorkomen.

Samenvattend is MDR een uitgebreide beveiligingsoplossing die gebruikmaakt van geavanceerde technologie en menselijke expertise om uw organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen. Door 24/7 monitoring, gepersonaliseerde betrokkenheid en incident response te bieden, kan MDR u helpen uw beveiliging te verbeteren en het risico op een grote security breach te verkleinen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *