SASE zelf ervaren? Het disruptieve security framework volgens Gartner…

SASE zelf ervaren? Het disruptieve security framework volgens Gartner…

Gaat SASE een revolutie betekenen in netwerkbeveiliging? Wij zijn overtuigd van wel. Sterker nog, we verwachten dat dit baanbrekende security framework veel eerder omarmt wordt dan de grote reuzen zoals Palo Alto aangeven. Disruptief betekent namelijk ook dat bestaande businessmodellen rondom netwerkinfrastructuren zullen verdwijnen. Dan spelen er ongetwijfeld andere belangen…

Uitnodiging SASE Webinar: “Wat is de juiste Managed SD-WAN-service voor u?” – Cato Networks

CIO’s, IT managers en IT architecten die zich nu al goed willen voorbereiden en willen begrijpen waar concurrentievoordelen te behalen zijn nodigen we graag uit voor ons webinar op woendag 21 oktober a.s om 11:00 uur samen met Cato Networks. Zij waren de eerste in de wereld met een SASE platform die SD-WAN en beveiliging naar de Cloud convergeert. Klik hier voor uw inschrijving en het teruglezen van het aantrekkelijke programma.

SASE zelf ervaren

Zowel specialisten van Cato Networks als IPknowledge zullen al uw vragen over SASE beantwoorden. Zo is Eyal Webber-Zvik, de Vice President Product Marketing en Business Development van Cato Network, een van de gastsprekers.

Antwoorden krijgen op uw uitdagingen

  • Werknemers werken steeds mobieler op allerlei plekken in de Cloud. Dit moet op een veilige manier gebeuren. Het SASE-concept is het antwoord om meer grip te krijgen op ‘cloudification’.
  • Bestaande bedrijfsnetwerken en diensten van traditionele datacenters worden te kostbaar.
  • De afhankelijkheid van telecomproviders is te groot.
  • Het aantal applicaties groeit, de complexiteit van multicloud omgevingen neemt toe. Daardoor is er behoefte aan een meer gestroomlijnde service en een betere gebruikerservaring.
  • Het aantal bedrijfsapp’s groeit, maar de uitwisseling van data moet wereldwijd wel op een veilige manier gewaarborgd zijn.

SASE in het kort

SASE staat voor Security Acces Service Edge en biedt een antwoord op steeds groter wordende security uitdagingen omdat zakelijke netwerkstructuren verouderen en zich via het internet buiten de poorten van de organisatie begeven. Omdat de data uitwisseling steeds meer via mobiele apparaten en overal ter wereld geschiedt, zal al het dataverkeer tijdens de (internationale) reis van smartphone tot bedrijfsapplicatie beveiligd moeten worden. Het SASE concept zorgt voor een optimale beveiliging tijdens de reis over het internet en niet alleen voor de beveiliging op de eindbestemming.

SASE is er nu!

Gartner heeft de voorspelling gedaan dat 40 procent van de organisaties SASE in 2024 zal overwegen om toe te passen. Wij denken dat dit sneller gaat gebeuren. Gezien recente uitdagingen in onze maatschappij, vanwege COVID-19, zullen traditionele MPLS netwerken te kostbaar worden en passen zij niet meer bij de mate van flexibiliteit en schaalbaarheid die gevraagd wordt. Gebruikers kunnen met SASE op een veilige manier vanaf elke locatie en device gebruikmaken van de services die zij voor hun dagelijkse werkzaamheden nodig hebben.

Op 21 oktober weet u alles over SASE en de betekenis voor uw organisatie!

We zien uit naar uw deelname!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}