Een kledingwinkel voor CIO’s en IT managers? Dat vraagt om uitleg!

Een kledingwinkel voor CIO’s en IT managers? Dat vraagt om uitleg!

Laatst vroeg iemand aan mij: “Waar kun je jouw werk mee vergelijken?” Nog voordat ik het besefte was mijn antwoord ‘een kledingwinkel’. Terwijl ik een hekel heb om mij in benauwde pashokjes in nieuwe kleding te hijsen. Waarom ik toch deze opmerkelijke vergelijking maak leg ik graag, met een kleine knipoog, aan u uit.

Hulp bij keuzes maken

Zelf heb ik vaak hulp nodig als ik een kledingwinkel binnenloop. Geen idee wat voor broek of pak ik zou willen hebben. Kleding is iets wat noodzakelijk is, maar waar ik mij eigenlijk helemaal niet druk over wil maken. Die vergelijking zie ik ook terug in mijn business. In het vakgebied rondom wereldwijde netwerkservices en internet valt veel te kiezen, maar wat precies het beste past voor de organisatie is bij veel klanten onbekend. Wel moet het gewoon werken. Daarnaast kan er sprake van ‘keuzestress’ zijn, daarom helpen we onze klanten bij het nemen van juiste beslissingen.

Passen en meten

Een groot gedeelte van mijn werkzaamheden bestaat daarom uit passen en meten. Het is zoeken naar de beste, mooiste, snelste, meest efficiënte en kostenbesparende oplossing, waar we graag tijd insteken. Als onafhankelijke partij bieden we meer keuze dan een ‘mono brand’ zoals een telecomprovider. Meer keuze, zonder gebonden te zijn. Heeft u iets ‘’gepast’ wat u achteraf niet bevalt dan valt er te switchen. Zie dat maar als ‘ruilen’ en de mogelijkheid openhouden voor een beter passend alternatief. We zijn een one-stop-shop voor wereldwijde internetlijnen, met razendsnelle performance tegen aantrekkelijke prijzen. Soms is rond beter en soms vierkant, bij IPknowledge hebben we alle vormen en kunnen we u helpen de beste keuze te maken.

Citrix in onze collectie

Natuurlijk bieden wij bekende en bewezen merken aan, waaronder Citrix SD-WAN. Ook als u zelf graag rondkijkt helpen we u verder met behulp van webinars. Zo organiseren we samen met Citrix op donderdag 17 september het webinar: “Under the Hood: Optimal Performance by Citrix SD-WAN. Als u op één moment bijgepraat wilt worden hoe u uw performance nog beter kunt orchestreren dan kunt u zich via deze link zich inschrijven.

Het moet lekker comfortabel zitten

Ook hier valt een eenvoudige vergelijking te maken en van eenvoud houden we. Iets zit pas lekker als er ook ruimte is voor groei. Lucht houden zonder het benauwd te krijgen. Eenvoud betekent ook dat gekozen wordt voor niet teveel opsmuk. Dat betekent dat we meedenken met het reduceren en elimineren van IT infrastructuren die verouderd zijn, teveel kosten en eigenlijk in de tweedehands kledingbak behoren. Ze zijn uit de tijd geraakt, er vallen onwenselijke gaten in en hebben hun langste tijd gehad.

Gaat u zelf alles uitzoeken, of laat u zich helpen?

Bij de tweede keuze gaat het om vertrouwen, het durven loslaten en ervan uitgaan dat wat u ziet uw organisatie past. Daar ga ik graag verder met u over in gesprek. Welkom in ons pashokje!

Steven de Graaf – Managing Director
IPknowledge
Telefoonnummer: 088 – 088 2600 of
e-mail: steven.degraaf@ipknowledge.net

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}