Veilige digitale performance wereldwijd? Dat kan echt anders!

Veilige digitale performance wereldwijd? Dat kan echt anders!

Als Director Sales West Europe bij TATA Communications droomde ik er al van:

Mijn eigen Telco, wereldwijd, beter dan alle andere…

Ik dacht alleen:

Dat lukt nooit. Ik kan dat niet en hoe financier ik zo’n grote investering om een wereldwijd netwerk te bouwen?

Tot het moment dat ik inzag:

Dat Uber geen taxi’s heeft, Booking.com geen hotels en Airbnb geen kamers.

Het kan dus wel! Door vanuit een ander perspectief naar een oplossing te kijken.

Inmiddels ben ik al ruim een jaar trots en blij om in het IPknowledge team te werken. We leveren klanten een onafhankelijke en razendsnelle dienstverlening, eenvoudig, flexibel en kostenbesparend; VEILIGE DIGITALE PERFORMANCE WERELDWIJD voor bedrijven met internationale locaties!

Optimaal gebruikmaken van alle beschikbare netwerken in plaats van één. Dat is wat we doen. Net zoals de drie genoemde disruptieve bedrijven bieden we flexibiliteit, merkonafhankelijkheid en vooral keuze. Wat je ook kiest, de service en monitoring is 24/7 verzekerd vanuit ons DPC, Digital Performance Center, in Amsterdam.

Aan onze OneWAN klanten wil ik zeggen:

Dank voor het vertrouwen! Het inspireert ons om elke dag te ontzorgen, veilige SD WAN omgevingen te garanderen en razendsnelle netwerken te realiseren.

Aan nieuwe klanten wil ik vragen:

Volg onze LinkedIn pagina of laten we alvast persoonlijk verbinden. Want de komende periode zal je veel van ons gaan horen.

To be continued…

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}