Als IT-manager, – Engineer, – Architect, Netwerk- of Security specialist (CISO) van uw organisatie met meerdere locaties heeft u wellicht al eens gehoord van SASE SD-WAN en mogelijk overwogen. Echter ontbreekt het u vaak aan tijd om er ook technisch in te duiken. Uw organisatie verwacht bovendien van u dat de IT-infrastructuur optimaal is beveiligd en dat u regelmatig met adviezen komt voor besparingen van tijd en kosten op dit vlak. Hierom is het herzien van uw huidige netwerk infrastructuur een actueel onderwerp en dient deze over niet al te lange tijd ge-update of vervangen te worden.

 

Een deep dive
in SASE SD-WAN? Dat kan!

deep dive

Als u zichzelf hierin herkent, blok dan vrijdag 17 juni in uw agenda! In samenwerking met Cato Networks nodigen we u namelijk van harte uit voor ons SASE SD-WAN Test Drive Event. Hierbij voorzien we u van 6 redenen waarom het bijwonen van dit event uw kostbare tijd meer dan waard is. We zorgen er namelijk voor dat u:

1) Weet hoe u tijd kunt vrijmaken voor wat echt belangrijk is

Waarom zou je interesse hebben om naar het Test-Drive Event te komen? Dat vroegen we aan voormalig IT Engineer, Marco Kroes, nu Sr. Network Service Engineer bij IPknowledge. “Je wilt in een IT functie inhoudelijk bezig kunnen zijn en geen tijd moeten stoppen in routers, firewalls en internetlijnen”, was zijn antwoord. Deelnemers van het Test-Drive Event zullen ervaren hoe met SASE SD-WAN beheer weer eenvoudig wordt. Zo komt er weer tijd vrij voor het ondersteunen van de business.

 

2) Weet hoe u een blijvend en ongekend niveau van cybersecurity tot stand kunt brengen

Dat de verschuiving naar de cloud en de invoering van SaaS-services een enorme vlucht heeft genomen hoeven we niemand uit te leggen. Maar helaas worden er ook applicaties in de cloud gebruikt zonder toestemming en medeweten van de IT-afdeling. Een betere zichtbaarheid, beoordeling, toegangscontrole en beschermingsmogelijkheden zorgen ervoor dat u het SaaS-gebruik van de hele organisatie beter begrijpt en kunt (laten) beheren. De Cloud Access Security Broker (CASB)-oplossingen van Cato maken dit mogelijk. Zo wordt bijvoorbeeld de handhaving van regels (‘policies’) voor SaaS gebruik via CASB uitgevoerd. Op het Test-Drive Event leert u kwetsbaarheden te ontdekken en hoe SASE beschermt tegen Cyber-dreigingen en Data Loss.

 

3) Uw technische kennis van SASE SD-WAN op niveau wordt gebracht

Specialisten van Cato Networks zullen zelf ook aanwezig zijn op dit event. U kunt dus al uw vragen stellen aan de leverancier die door Gartner gezien wordt als de pionier op het gebied van convergentie van netwerken, performance en beveiliging in de Cloud.

 

4) Zelf aan de slag kunt in diverse labs

Een deep dive betekent dat u zelf aan de slag gaat en zo ervaring opdoet met zaken also Zero Touch Deployment (ZTD), het implementeren van een Software Defined Perimeter (SDP), Zero-Trust en Next-gen Threat Protection.

 

5) Gedegen kunt laten adviseren door een onafhankelijke gesprekspartner

IPknowledge BV is opgericht in 2004 met een missie om het leven van IT-managers te vereenvoudigen. De basis hiervoor is onafhankelijkheid (geen ‘lock-in’). Niets is leuker dan de voors-en tegens van verschillende SD-WAN oplossingen tegen elkaar af te wegen. Zo vinden we samen de beste netwerk en security oplossing voor uw bedrijf.

 

6) Inzicht heeft hoe u nog meer tijd- en kosten kunt besparen met ‘OneWAN’ Network-as-a-Service

Organisaties ontzorgen op het vlak van network, security, connectivity, monitoring en support doet IPknowledge al sinds 2004. Met ‘OneWAN’ Network-as-a-Service kunnen we dit ook voor uw organisatie verzorgen, waarmee u kunt besparen op tijd, resources en kosten en tegelijkertijd een inzichtelijk en compleet beeld heeft van uw SD-WAN netwerk, internetlijnen en bijbehorende kosten. Bent u benieuwd wat er onder de motorkap zit van onze Network-as-a-Service oplossing? Dan is deze Test-Drive waarschijnlijk zeer relevant. U bent dan ook van harte welkom om dit event met ons mee te beleven.

Tijd besparen
met de deep dive

 

Bent u een IT-manager, – Engineer, – Architect, Netwerk- of Security specialist (CISO)  en voornemens is om de netwerk infrastructuur van uw organisatie te herzien? Wilt u bovendien kennis en inzichten opdoen over hoe u met SASE SD-WAN van Cato Networks tijd kunt besparen?

Schrijft u dan in voor dit event via de link onderaan deze blog om uw gegevens achter te laten. Zorg ervoor dat u snel reageert aangezien we een beperkt aantal plekken beschikbaar hebben.

Graag tot ziens!
Namens het team van IPknowledge

Ook de diepte in met Cato Networks

SCHRIJF JE VOOR DE WORKSHOP OP 17 JUNI

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *