SD-WAN focus van wereldspelers! Microsoft, Citrix en…

SD-WAN focus van wereldspelers! Microsoft, Citrix en…

Het is de krachtige uitspraak van Satya Nadella, CEO van Microsoft, die aangeeft dat er op het gebied van SD-WAN, software gedefinieerd netwerken in een wide area network, grote ontwikkelingen plaatsvinden en vooraanstaande wereldmerken de samenwerking met elkaar aangaan. Het zorgt voor andere manieren van samenwerken, nog veiliger, nog sneller. Wat de uitspraak is van Satya Nadella?

“Naarmate organisaties zich overal aanpassen aan nieuwe manieren van werken, zullen ze opnieuw moeten bedenken hoe en waar werk wordt gedaan. Samen met Citrix zullen we de kracht van Azure toepassen op deze uitdaging en onze klanten helpen hun werknemers naadloos en veilig te verbinden met hun applicaties, zodat ze flexibeler en productiever kunnen zijn, waar ze ook zijn”

De nog intensievere samenwerking tussen Microsoft en Citrix

Microsoft zet zwaar in op nog veiligere en snellere applicaties voor de eindgebruiker. Een makkelijke en veilige verbinding naar Microsoft Azure en het Office 365 platform is hiervoor een vereiste.

Citrix edge SD-WAN is ontworpen om de beste prestaties te bieden voor Office 365 en andere SaaS, Cloud en virtuele apps. Citrix edge SD-WAN integreert naadloos met het Azure Virtual WAN en stuurt automatisch en efficiënt verkeer naar het dichtstbijzijnde Azure-toegangspunt ofwel ‘voordeur’. Er zijn wereldwijd meer dan 160 Azure ‘voordeuren’ (Microsoft Azure Front Door, AFD) en 54 Azure Datacenters (Azure tenants), waarbij het transport over de Microsoft backbone zeer lage latency (vertraging) mogelijk maakt.

Vestigingen kunnen via Citrix edge SD-WAN eenvoudig verbinding maken met deze Azure voordeuren voor snelle en uniforme toegang tot Office 365 en andere (SaaS)applicaties. Any-to-Any-connectiviteit tussen al uw vestigingen kan op deze manier gemakkelijk wereldwijd worden gerealiseerd. MPLS kan daardoor worden uitgefaseerd. Dat is de kracht van Azure in combinatie met Citrix edge SD-WAN. Via deze link van Citrix kunt u er alles over terugvinden en een inspirerende video zien van het topmanagement van de twee wereldspelers.

IPknowledge, onder andere partner van Citrix

NaaS, Network as a Service, is onze core business. Daarom zijn we blij met de mogelijkheden die Citrix edge SD-WAN biedt. Het werkt voor klanten die hun bestaande (MPLS) netwerk en security oplossing moeten uitbreiden wegens adoptie van Microsoft Azure of Office 365. Citrix SD-WAN zorgt zo voor een mindere afhankelijkheid van de statische en kostbare netwerken die door grote telco’s geleverd worden. Daarom zijn we ook partner van Citrix, naast een aantal andere wereldmerken, omdat we staan voor het bieden van keuzevrijheid voor onze klanten. Uiteraard leveren wij de internetverbindingen naar uw vestigingen er desgewenst bij, inclusief proactieve monitoring en beheer van de totale netwerk oplossing. Dat is Network-as-a-Service!

De kracht van een ‘kleine’ onafhankelijk speler met grote wereldmerken

Recent werden we in contact gebracht met een nieuwe klant. Ze kregen van een internationaal telecombedrijf, die we niet met naam zullen noemen, onvoldoende aandacht. Helaas is het zo dat grote spelers soms de keuze maken dat ze alleen maar voor hele grote klanten willen werken. Wij kiezen ervoor om internationale netwerktechnologie aan te bieden die het best bij de klant past, groot of klein. We leveren internetlijnen tot complete wereldwijde netwerk infrastructuren in de Cloud. Zo hebben we bijvoorbeeld tijdens de corona uitbraak proactief gezorgd voor optimale en veilige thuisverbindingen over diverse landen, zodat gebruikers vanaf thuiswerkplekken toch toegang hielden tot hun ERP-systemen en niet alleen de Microsoft Office 365 applicaties. Binnenkort hierover meer in een aansprekende klantcase.

Eens doorpraten?

We gaan graag in gesprek met CIO’s en IT managers van bedrijven die kosten willen besparen op traditionele MPLS netwerken en toe zijn aan een moderner netwerk. Ook komen we graag in contact met ISV’s, Independent Software Vendors, die de wereldwijde performance van hun Cloud oplossing voor hun klanten willen optimaliseren. Dan snijdt het mes aan meerdere kanten.

NB: En vers van de pers het bericht dat ook wereldspeler HP het bedrijf Silver Peak gekocht heeft om een boost te geven aan SD-WAN! Kijk maar hier.

Focus op SD-WAN? Het is er nu de tijd voor (maar kies wel de juiste)!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}