Uitnodiging: Webinar SASE, veilige SD-WAN services

Uitnodiging: Webinar SASE, veilige SD-WAN services

Wereldwijd het netwerk beveiligen tegen aantrekkelijke kosten met de flexibiliteit en schaalbaarheid die tegenwoordig verwacht wordt. Dat is uitdagend en resulteert in vragen: Welke managed en veilige SD-WAN-modellen zijn momenteel beschikbaar voor organisaties? Welke invloed heeft de keuze van het beheermodel op de veiligheid, netwerkkosten en wendbaarheid (agility)? Hoe verschillen opkomende managed SD-WAN-aanbiedingen van legacy managed netwerkdiensten van elkaar? Deze drie vragen en nog heel veel meer worden op dinsdag 3 november beantwoord.

Het belangrijkste eerst…

CIO’s, IT managers en IT architecten die ervan houden om concurrentievoordelen te behalen nodigen we graag uit voor ons webinar op dinsdag 3 november a.s. om 11:00 uur samen met Cato Networks. Zij waren de eerste in de wereld met een SASE platform die SD-WAN en beveiliging naar de Cloud heeft gebracht.

Neem contact met ons op voor een sessie.

5 redenen om deel te nemen

  1. SASE is het meest disruptieve security framework volgens het gerenommeerde onderzoeksbureau Gartner. Goed om daar alles over te weten.
  2. Vanwege de recente wereldwijde pandemie zullen traditionele MPLS netwerken te kostbaar zijn en passen zij niet meer bij de mate van flexibiliteit en schaalbaarheid die gevraagd wordt.
  3. De data uitwisseling geschiedt steeds vaker via mobiele devices wereldwijd, dus zal het dataverkeer tijdens de reis van smartphone tot bedrijfsapplicatie veilig moeten zijn.
  4. SASE, clouddiensten die SD-WAN aan beveiliging koppelen, is ook het antwoord om meer grip te krijgen op ‘cloudification’. Zijn uw huidige clouddiensten nog wel beheersbaar?
  5. Als u voor internationale verbindingen onafhankelijker wilt zijn van dure telecomproviders of langdurige overeenkomsten.

Zowel specialisten van Cato Networks als IPknowledge zullen al uw vragen over SASE beantwoorden. Zo is Eyal Webber-Zvik, de Vice President Product Marketing en Business Development van Cato Network, een van de gastsprekers. Reden 6 om deel te nemen is dat u alle informatie vanuit de bron krijgt.

Nog niet overtuigd?

Er vindt een tsunami plaats in de wereldwijd netwerkbeveiliging. Grote organisaties die de cloudbeveiliging structureel efficiënt en veilig willen inrichten hebben daar een speciaal gebouwde architectuur voor nodig. Dat is wat u kunt teruglezen in deze blog.

Heel graag tot ziens!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://nativewptheme.net/thirty_seventh/wp-content/uploads/2017/04/bg-slider.png);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: initial;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 650px;}